miercuri, 4 mai 2011

Si totusi...le pasa!

Da, suna grav, dar nu e asa sobru si de cravata. Tot auzim in stanga si in dreapta ca"tineretul din ziua de azi" nu mai citeste, nu mai este interesat de lectura, nu mai cumpara carti, nu mai..., nu mai. Eh, asa o fi! Poate asta arata studiile si statisticile facute pe genunchi, pentru ca pana acum studii profi nu prea s-au executat.

Ca sa demonstreze cele de mai sus, carcotasii sau cei care vor sa scoata in evidenta laturile negative ale poporului roman, dau drumu' pe net (si presa preia) frazelor si fazelor funny si haioase care se scriu pe la examenele de capacitate si BAC. Si noi radem! Si ne distram! Si dam forward cand citim ca "cei doi ciobani hotarasc sa il omoare pe al treilea pentru ca era mai dotat".



Eu, as demonta putin cele de mai sus. Sau mai bine spus nu as generaliza. Pentru ca exista si tineri carora le pasa si citesc si sunt intersati de viitorul lor. Iar pentru cladirea acestui viitor, acum, au nevoie de manualele scolare, de lectura obligatorie din programa scolara si de culegerile care sa le ofere posibilitatea de "antrenare" pentru admitere in facultate. Sustin cele spuse prin  "interesul" tradus in download de ebooks didactice/scolare/pregatitoare pentru admitere.

Noi ii sustinem si de aceea avem o serie de carti menite sa ii ajute sa treaca mai usor peste cele mai importante examene  de care depinde viitorul lor profesional.

Asa ca intrati (http://bookbyte.ro/category--didactice--4014--12.html), alegeti, recomandati, dati mai departe si spuneti-ne ce va mai trebuie!

Bafta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu