vineri, 18 noiembrie 2011

Bookbyte implineste un an!

Deja ati aflat de pe pagina noastra de facebook ca avem un concurs. Ne-am gandit ca asta este cea mai buna metoda de a sarbatori un an de activitate in domeniul cartilor electronice in Romania.

Concursul este foarte simplu. Trebuie doar sa postati un comentariu pe pagina de facebook despre ce inseamna pentru voi ebook-ul si ereader-ul iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti. Pana la urma toti cei care posteaza un comentariu au un premiu asigurat (vouchere de reducere pe www.bookbyte.ro).

Mai jos va scriem si regulamentul pentru situatia in care exista neclaritati.


Bafta multa!

Concurs: Ereader cadou- an aniversar!
Organizator: SC BOOKBYTE SRL, cu sediul in Bucuresti, sector 4, Calea Vacaresti nr 182

Participanti: orice persoana fizica ce are un cont pe Facebook si scrie un comentariu la postul de concurs.

Perioada de desfasurare: 7 noiembrie-29 noiembrie 2011; ora 24:00

Zona de desfasurare: http://www.facebook.com/Bookbyte.ro

Premii: un ereader BOOKEEN Orizon si vouchere de 10 Ron pentru cumparaturi

Regulament: Fiecare participant care scrie un comentariu pe pagina de Facebook a Bookbyte primeste un numar care va fi numarul de participare in concurs. In data de 30 noiembrie 2011 va fi publicata lista cu participantii. Premiul se va acorda prin tragere la sorti cu ajutorul unei aplicatii de generate numere in mod automat si aleatoriu intr-un anumit interval.
Fiecare comentariu care va strange 20 de “like” va primi automat un voucher in valoare de 10 RON pentru reduceri la cumparaturi pe www.bookbyte.ro.

Anuntarea castigatorilor: castigatorul marelui premiu va fi aflat in momentul tragerii la sorti. Aceasta va avea loc in data de 30 noiembrie 2011. Castigatorii voucherelor vor fi anuntati in data de 1 Decembrie 2011.

Conditii speciale: pentru efectuarea tragerii la sorti este necesara strangerea unui numar de minim 50 de participanti.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu respectarea dreptului participantilor, de a opta in scris cu privire la folosirea datelor sale pentru operatiuni de marketing, conform prevederilor de mai sus. In cadrul comunicarilor viitoare, SC BOOKByte SRL va informa persoana vizata asupra drepturilor in conformitate cu Legea 677/2001.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu